0206 90 Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2841 90 85 - Sole tlenowych lub nadtlenowych kwasów metalicznych (z wył. chromianów i dichromianów; nadtlenochromianów, manganinów, manganianów i nadmanganianów, molibdenianów, wolframianów, cynkanów i wanadanów)
-
Kod CN: 2009 49 91 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 but <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2938 90 30 - Kwas lukrecjowy i lukrecjany
-
Kod CN: 7307 92 - Gwintowane kolanka, łuki i tuleje, z żeliwa lub stali (z wył. odlewanych lub ze stali nierdzewnej)
-
Kod CN: 8542 39 19 - Elektroniczne układy scalone w formie multichipowych układów scalonych składających się z dwóch lub więcej wzajemnie połączonych monolitycznych układów scalonych jak wymieniono w uwadze 9 (b) (3) do działu 85 (z wył. takich jak procesory, sterowniki, pamięci i wzmacniacze)
-
Kod CN: 0303 29 00 - Okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), zamrożone
-
Kod CN: 8487 10 - Śruby napędowe do statków lub łodzi i ich łopatki
-
Kod CN: 5516 33 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 0602 90 45 - Ukorzenione sadzonki i młode rośliny drzew, krzewów i krzaków, rosnące na wolnym powietrzu (z wył. drzew owocowych, leśnych i orzechowych)
-
Kod CN: 0601 20 90 - Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie wegetacji lub kwitnienia (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi, orchidei, hiacyntów, narcyzów, tulipanów oraz roślin i korzeni cykorii)