0601 20 90 Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie wegetacji lub kwitnienia (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi, orchidei, hiacyntów, narcyzów, tulipanów oraz roślin i korzeni cykorii)
Kod CN 0601 20 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.30.10.0 - Materiał nasadzeniowy: rośliny żywe, cebulki, bulwy i korzenie, sadzonki i szczepy; grzybnia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2845 10 00 - Ciężka woda (tlenek deuteru) (Euratom)
-
Kod CN: 0801 31 00 - Orzechy nerkowca, świeże lub suszone, w łupinach
-
Kod CN: 1512 - Olej z nasion słonecznika lub z krokosza barwierskiego lub z nasion bawełny i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN: 5515 19 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, z włóknami ciągłymi chemicznymi, z włóknami odcinkowymi wiskozowymi lub z bawełny, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 4103 30 00 - Skóry i skórki, ze świń, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 8423 10 10 - Wagi do użytku domowego (z wył. wag osobowych i do ważenia niemowląt)
-
Kod CN: 8435 - Prasy, tłocznie, rozdrabniacze i podobne urządzenia stosowane w produkcji wina, jabłecznika, soków owocowych lub podobnych napojów (z wył. maszyn do obróbki tych napojów, włącznie z wirówkami, prasami filtracyjnymi i pozostałymi urządzeniami filtracyjnymi i urządzeniami domowymi); ich części
-
Kod CN: 0904 11 00 - Pieprz z rodzaju Piper, nierozgniatany ani niemielony
-
Kod CN: 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 6304 19 - Narzuty z dowolnego materiału włókienniczego (z wył. dzianych, bielizny pościelowej, kołder i narzut pikowanych)