0207 54 51 Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN 0207 54 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2921 51 19 - o-, m, p-Fenylenodiamina, diaminotolueny i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne; ich sole (z wył. m-fenylenodiaminy, o czystości >= 99% masy i zawierającej: <= 1% masy wody, <= 200 mg/kg o-fenylenodiaminy, i <= 450 mg/kg p-fenylenodiaminy)
-
Kod CN: 6212 30 00 - Gorsety z dowolnego materiału włókienniczego, włącznie z dzianinami, nawet elastyczne
-
Kod CN: 8483 40 51 - Skrzynie przekładniowe do maszyn
-
Kod CN: 8534 00 90 - Obwody drukowane, w postaci elementów przewodzących i styków i innych elementów biernych (z wył. tych z biernymi i aktywnymi elementami)
-
Kod CN: 0404 - Serwatka, nawet zagęszczona lub zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego; produkty składające się ze składników naturalnego mleka, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 4011 20 - Opony pneumatyczne, nowe, gumowe, w rodzaju stosowanych w autobusach lub samochodach ciężarowych
-
Kod CN: 3206 41 00 - Ultramaryna i preparaty na jej bazie, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 1508 10 90 - Olej z orzeszków ziemnych, surowy, (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 9111 - Koperty do zegarków naręcznych, kieszonkowych oraz pozostałych, włącznie ze stoperami, objętych pozycją 9101 lub 9102, i ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2710 19 85 - Oleje białe, parafina ciekła, zawierające >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych, których te oleje stanowią składniki zasadnicze preparatów (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)