0207 60 Mięso i podroby jadalne z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone:
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0812 90 30 - Papaje, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 8414 20 - Pompy powietrzne ręczne lub nożne
-
Kod CN: 6405 20 99 - Obuwie o cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, obuwia domowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 5211 41 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 3808 94 - Środki odkażające, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 0105 13 00 - Kaczki domowe, żywe, o masie <= 185 g
-
Kod CN: 8441 - Urządzenia do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury, włączając krajarki i krajalnice wszelkich typów, gdzie indziej niesklasyfikowane; ich części
-
Kod CN: 0401 20 19 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 3 % masy, ale > 1 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
-
Kod CN: 9021 21 - Sztuczne zęby
-
Kod CN: 0207 60 - Mięso i podroby jadalne z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone: