0207 60 10 Kawałki bez kości z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN 0207 60 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.12.20.0 - Mięso z drobiu, zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0406 90 37 - Finlandia (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 9405 40 95 - Lampy elektryczne i oprawy oświetleniowe, w rodzaju stosowanych do świetlówek, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z tworzyw sztucznych)
-
Kod CN: 7228 10 50 - Sztaby i pręty, ze stali szybkotnącej, kute (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 0302 89 40 - Bramy (Brama spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6910 - Zlewy, umywalki, podstawy umywalek, wanny, bidety, miski klozetowe, płuczki ustępowe, pisuary i podobna armatura sanitarna, ceramiczne (z wył. pojemników na mydło, gąbkę, szczoteczki do zębów, wieszaków na ręczniki i wieszaków na papier toaletowy)
-
Kod CN: 7013 28 10 - Kieliszki i szklanki, z nóżką, ze szkła nabieranego ręcznie (z wył. z tworzywa szklano-ceramicznego lub ze szkła ołowiowego)
-
Kod CN: 3824 83 00 - Mieszaniny i preparaty zawierające fosforan tris(2,3-dibromopropylu)
-
Kod CN: 9006 53 80 - Aparaty fotograficzne, z filmem zwijanym, o szerokości 35 mm (z wył. aparatów fotograficznych dających odbitki natychmiastowe, z celownikiem przez obiektyw i aparatów fotograficznych specjalnych objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30 oraz jednorazowego użytku)
-
Kod CN: 3003 43 00 - Leki zawierające norefedrynę lub jej sole, niezawierające hormonów lub steroidów wykorzystywanych jako hormony, lub antybiotyków, niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 2204 21 82 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)