0208 90 10 Mięso i jadalne podroby z gołębi domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN 0208 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3908 - Poliamidy w formach podstawowych
-
Kod CN: 7214 99 50 - Sztaby i pręty z żeliwa lub stali niestopowej, tylko walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane na gorąco, zawierające < 0,25% masy węgla, o kwadratowym przekroju poprzecznym lub przekroju poprzecznym innym niż kwadratowy lub kołowy (z wył. ze stali automatowej, wyrobów gładkich w rodzaju stosowanych do zbrojenia betonu, lub posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania lub zwijanych po walcowaniu)
-
Kod CN: 4902 - Gazety, dzienniki i czasopisma, nawet ilustrowane lub zawierające materiały reklamowe
-
Kod CN: 0303 89 90 - Ryby zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1702 90 50 - Maltodekstryna w postaci stałej i syrop maltodekstrynowy (z wył. aromatyzowanych lub barwionych)
-
Kod CN: 2005 99 20 - Kapary przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
-
Kod CN: 0403 10 33 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 3,0% masy, ale <= 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 1205 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g
-
Kod CN: 0303 84 10 - Ryby z gatunku Dicentrarchus labrax, zamrożone
-
Kod CN: 8447 20 - Dziewiarki płaskie; zszywarki-trykotarki