0403 10 33 Jogurt o zawartości tłuszczu > 3,0% masy, ale <= 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN 0403 10 33 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0305 32 90 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorsza oraz ryby z gatunku Boreogadus saida)
-
Kod CN: 7303 00 90 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, z żeliwa (z wył. wyrobów, w rodzaju stosowanych w systemach ciśnieniowych)
-
Kod CN: 0303 39 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta, gładzicy, soli i tyrbota i skarpa), zamrożone
-
Kod CN: 6902 20 91 - Cegły, płyty, bloki i podobne wyroby ceramiczne konstrukcyjne, ogniotrwałe, zawierające > 7% ale < 45% masy tlenku glinu, ale > 50% masy w połączeniu z krzemionką
-
Kod CN: 6203 12 00 - Garnitury, męskie lub chłopięce, z włókien syntetycznych (z wył. dzianych, dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 2923 - Czwartorzędowe sole amoniowe i wodorotlenki; lecytyny i pozostałe fosfoaminolipidy, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 2615 10 00 - Rudy i koncentraty cyrkonu
-
Kod CN: 0910 99 39 - Tymianek rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 7005 29 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, ale nieobrobione inaczej (z wył. szkła zbrojonego lub szkła barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub jedynie szlifowanego powierzchniowo, lub szkła z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 2008 60 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)