0208 90 70 Żabie udka, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN 0208 90 70 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4107 99 - Skóra wyprawiona, włączając skórę pergaminowaną, z części, pasków i płatów, ze skór bydlęcych (włączając bawole) lub zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry niedwojonej z pełnym licem, dwoiny licowej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 2008 30 51 - Cząstki grejpfrutów, włącznie z pomelo, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 2002 90 19 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 2842 - Sole kwasów nieorganicznych lub nadtlenokwasów, włącznie z glinokrzemianami, nawet niezdefiniowanymi chemicznie (z wył. tlenowych lub nadtlenowych kwasów metalicznych i azydków, i organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 0207 45 71 - Tusze kacze (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0904 12 00 - Pieprz z rodzaju Piper, rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 3902 90 20 - Poli(1-buten), kopolimer 1-butenu i etylenu, zawierający <= 10% masy, etylenu lub mieszanina poli(1-butenu) z polietylenem i/lub polipropylenem, zawierająca <= 10% masy polietylenu i/lub <= 25% masy polipropylenu, w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych
-
Kod CN: 8538 90 19 - Części do urządzeń do testowania płytek półprzewodników objętych podpozycją 8536 90 20, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. podzespołów elektronicznych)
-
Kod CN: 2008 30 19 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu >11,85% mas.
-
Kod CN: 0810 30 - Porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, świeże