0210 11 39 Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN 0210 11 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5109 10 90 - Przędza zawierająca >= 85% masy wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. w kłębkach, pasmach lub motkach, o masie > 125 g, ale <= 500 g)
-
Kod CN: 2939 42 00 - Pseudoefedryna (INN) i jej sole
-
Kod CN: 2208 60 - Wódka
-
Kod CN: 9503 00 99 - Zabawki, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 80 31 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 2815 30 00 - Nadtlenki sodu lub potasu
-
Kod CN: 0604 20 - Liście, gałęzie i pozostałe części roślin, bez kwiatów lub pąków kwiatowych, oraz trawy, mchy i porosty, odpowiednie na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże
-
Kod CN: 9110 - Kompletne mechanizmy zegarkowe lub zegarowe, niezmontowane lub częściowo zmontowane (zestawy mechanizmów); niekompletne mechanizmy zegarkowe lub zegarowe, zmontowane; wstępnie zmontowane mechanizmy zegarowe lub zegarkowe
-
Kod CN: 0711 90 50 - Cebula, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 8407 32 10 - Silniki z zapłonem iskrowym, z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87, o pojemności skokowej > 50 cm³, ale <= 125 cm³