10.13.11.0 Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.11 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Kod PKWiU 10.13.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0210 11 11 - Szynki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 11 19 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 11 31 - Szynki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 11 39 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 11 90 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 12 11 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 12 19 - Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 12 90 - Boczek i jego kawałki ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 19 10 - Bok bekonowy lub szpencer, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 19 20 - Bok trzyćwierciowy lub środki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 19 30 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 19 40 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 19 50 - Mięso ze świń domowych, solone lub w solance (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, boku bekonowego lub szpencera, boku trzyćwierciowego lub środka, przodków, schabów i ich kawałków)
-
Kod CN: 0210 19 60 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 19 70 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 19 81 - Mięso bez kości ze świń domowych (z wył. boczków i ich kawałków), suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 19 89 - Mięso z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, przodków, schabów i ich kawałków)
-
Kod CN: 0210 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 08.11 - KAMIEŃ OZDOBNY LUB BUDOWLANY, WAPIEŃ, GIPS, KREDA I ŁUPEK
-
Kod PKWiU: 58.11.5 - Usługi związane z wydawaniem książek wykonywane na zlecenie
-
Kod PKWiU: 10.62.11 - Skrobie; inulina; gluten pszenny; dekstryny i pozostałe skrobie modyfikowane
-
Kod PKWiU: 08.12.22.0 - Pozostałe gliny, andaluzyt, cyjanit i sylimanit; mulit; ziemie szamotowe lub dynasowe
-
Kod PKWiU: 10.61.31 - Kasze i mączki z pszenicy
-
Kod PKWiU: 59.12.1 - USŁUGI POSTPRODUKCYJNE ZWIĄZANE Z FILMAMI, NAGRANIAMI WIDEO I PROGRAMAMI TELEWIZYJNYMI
-
Kod PKWiU: 10.84.11.0 - Ocet oraz substytuty octu otrzymywane z kwasu octowego
-
Kod PKWiU: 94.99.14.0 - Usługi wspomagające działania na rzecz poprawy warunków życia ludności i inicjatyw społecznych
-
Kod PKWiU: 77.39 - Wynajem i dzierżawa pozostałych maszyn i urządzeń oraz dóbr materialnych, gdzie indziej niesklasyfikowanych, bez obsługi
-
Kod PKWiU: 58.21.3 - Gry on-line