0210 19 90 Mięso ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
Kod CN 0210 19 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6204 69 50 - Szorty, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, strojów kąpielowych i fig)
-
Kod CN: 2921 51 - o-, m, p-Fenylenodiamina, diaminotolueny i ich pochodne; ich sole
-
Kod CN: 3214 10 - Kit szklarski, kit ogrodniczy, kity żywiczne, masy uszczelniające i pozostałe mastyksy; wypełniacze malarskie
-
Kod CN: 6208 22 00 - Piżamy i koszule nocne, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych, trykotów i peniuarów)
-
Kod CN: 8716 40 00 - Przyczepy i naczepy, nieprzeznaczone do jazdy po szynach (z wył. do transportu towarów oraz kempingowych mieszkalnych lub turystycznych)
-
Kod CN: 3808 92 60 - Środki grzybobójcze (fungicydy), na bazie diazyny lub morfoliny, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. nieorganicznych fungicydów i towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 0703 10 19 - Cebula, świeża lub schłodzona (z wył. dymki)
-
Kod CN: 5801 26 00 - Tkaniny szenilowe, z bawełny (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 1006 20 98 - Ryż łuskany (brązowy), długoziarnisty, o stosunku długości do szerokości >= 3 (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 1902 30 90 - Makarony poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane (z wył. nadziewanych lub suszonych)