0210 99 39 Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. ze świń, bydła, reniferów, owiec lub kóz, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, i mięsa z koni, solonego, w solance lub suszonego)
Kod CN 0210 99 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7204 29 00 - Odpady i złom ze stali stopowej (z wył. ze stali nierdzewnej, radioaktywnych lub odpadów i złomu z baterii i elektrycznych akumulatorów)
-
Kod CN: 1604 14 31 - Tuńczyk żółtopłetwy „Thunnus albacares”, przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonego)
-
Kod CN: 8439 - Urządzenia do wytwarzania masy włóknistego materiału celulozowego lub do wytwarzania, lub obróbki wykańczającej papieru lub tektury (z wył. autoklawów, kotłów, suszarek, pozostałych urządzeń grzewczych i kalandrów); ich części
-
Kod CN: 2836 - Węglany; nadtlenowęglany (nadwęglany); techniczny węglan amonu zawierający karbaminian amonu
-
Kod CN: 3917 10 10 - Sztuczne jelita (osłonki kiełbas) z utwardzonych białek
-
Kod CN: 9401 61 00 - Meble do siedzenia, tapicerowane, z drewnianą ramą (inne niż przekształcalne w miejsca do spania)
-
Kod CN: 4805 12 00 - Papier słomowy na warstwę pofalowaną, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm, o gramaturze >= 130 g/m²
-
Kod CN: 8419 50 80 - Wymienniki ciepła (z wył. stosowanych z kotłami i tych wykonanych z fluoropolimerów oraz z przewodami rurowymi wejściowymi i wyjściowymi o średnicy wewnętrznej <=3 cm)
-
Kod CN: 0714 20 90 - Ziemniaki słodkie, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek (z wył. ziemniaków słodkich, świeżych, całych, do spożycia przez ludzi)
-
Kod CN: 0306 32 91 - Homary (Homarus spp.), całe, świeże lub schłodzone