0306 32 91 Homary (Homarus spp.), całe, świeże lub schłodzone
Kod CN 0306 32 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.31.0 - Skorupiaki niezamrożone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.32.0 - Skorupiaki niezamrożone hodowlane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6304 99 00 - Artykuły wyposażenia wnętrz, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny i z włókien syntetycznych, dzianych, koców i pledów, bielizny pościelowej, bielizny stołowej, bielizny toaletowej i bielizny kuchennej, firanek, zasłon, włącznie z draperiami, lambrekinów okiennych lub łóżkowych, narzut, abażurów i artykułów objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 6101 30 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z włókien chemicznych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. garniturów, kompletów, marynarek, spodni oraz spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 3821 00 00 - Gotowe pożywki do namnażania i odżywiania drobnoustrojów, włącznie z wirusami i podobnymi, lub komórek roślinnych, ludzkich lub zwierzęcych
-
Kod CN: 2530 - Wermikulit, perlit i inne substancje mineralne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8711 20 - Motocykle, włączając motorowery, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania, o pojemności skokowej cylindra > 50 cm³, ale <= 250 cm³
-
Kod CN: 8112 21 90 - Chrom nieobrobiony plastycznie; proszki chromu (z wył. stopów chromu zawierających > 10% masy niklu)
-
Kod CN: 6005 90 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm (z wył. z bawełny, włókien chemicznych, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 0408 19 89 - Żółtka jaj (inne niż ciekłe), zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 2204 22 96 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 2204 21 - Wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi; moszcz gronowy z fermentacją nierozpoczętą lub zatrzymaną przez dodanie alkoholu, w pojemnikach o objętości <= 2 l (z wył. win musujących)