0210 99 79 Wątróbki jadalne z drobiu (z wył. otłuszczonych wątróbek z gęsi lub kaczek), solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN 0210 99 79 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 81 40 - Żarłacz błękitny (Prionace glauca), zamrożony
-
Kod CN: 0808 10 - Jabłka, świeże
-
Kod CN: 2905 44 - D-sorbit (sorbitol)
-
Kod CN: 7113 - Artykuły biżuteryjne i ich części, z metalu szlachetnego lub platerowanego metalem szlachetnym (z wył. wyrobów starszych niż 100 lat)
-
Kod CN: 8506 10 91 - Ogniwa i baterie galwaniczne, z ditlenkiem manganu, niealkaliczne, cylindryczne (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 1701 99 90 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, cukru surowego i cukru białego)
-
Kod CN: 6001 21 00 - Dzianiny pętelkowe z bawełny
-
Kod CN: 6403 20 00 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej i cholewkach z pasków skórzanych w poprzek podbicia i wokół dużego palca
-
Kod CN: 8504 90 90 - Części przekształtników, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8306 29 00 - Statuetki i pozostałe ozdoby, z metalu nieszlachetnego, niepowleczonego metalem szlachetnym (z wył. dzieł sztuki, okazów kolekcjonerskich i antyków)