1701 99 90 Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, cukru surowego i cukru białego)
Kod CN 1701 99 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.81.12.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5803 00 30 - Gaza z jedwabiu lub odpadów jedwabiu (z wył. taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 2926 30 00 - Fenproporeks (INN) i jego sole; półprodukt metadonu (INN) (4-cyjano-2-dimetyloamino-4,4-difenylobutan)
-
Kod CN: 8209 00 - Płytki, nakładki, końcówki i podobne robocze elementy narzędzi, niezmontowane, z cermetali
-
Kod CN: 2904 - Sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne węglowodorów, nawet fluorowcowane
-
Kod CN: 0304 96 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów, zamrożone
-
Kod CN: 2825 70 00 - Tlenki i wodorotlenki molibdenu
-
Kod CN: 8467 29 - Narzędzia ręczne elektromechaniczne, zawierające silnik elektryczny (z wył. pił i wiertarek)
-
Kod CN: 6104 53 00 - Spódnice i spódnico-spodnie, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. halek)
-
Kod CN: 8539 50 00 - Lampy z diod elektroluminescencyjnych (LED)
-
Kod CN: 5504 10 00 - Włókna odcinkowe z włókna wiskozowego, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia