0302 33 90 Latający lub paskowany bonito, świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
Kod CN 0302 33 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 90 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG (inne niż Port, Madeira, Sherry, Marsala, Samos, Muscat de Lemnos i Setubal muscatel)
-
Kod CN: 9012 90 00 - Części i akcesoria do mikroskopów elektronowych, protonowych i aparatury dyfrakcyjnej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8427 10 - Wózki samobieżne wyposażone w urządzenia podnoszące lub przenoszące, napędzane silnikiem elektrycznym
-
Kod CN: 5107 10 - Przędza z wełny czesanej, zawierająca >= 85% masy wełny (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8540 11 00 - Kineskopy do odbiorników telewizyjnych, włącznie z kineskopami do monitorów wideo, kolorowe
-
Kod CN: 8208 - Noże i ostrza tnące, do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 2836 60 00 - Węglan baru
-
Kod CN: 6203 12 00 - Garnitury, męskie lub chłopięce, z włókien syntetycznych (z wył. dzianych, dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 0201 30 00 - Mięso z bydła bez kości, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4016 91 00 - Pokrycia podłogowe i maty, z gumy, innej niż ebonit, ze sfazowanymi bokami, zaokrąglonymi narożami i ukształtowanymi krawędziami lub obrobione w inny sposób (z wył. wyrobów tylko pociętych na prostokąty lub kwadraty lub z gumy komórkowej)