0302 54 Morszczuki i widłaki (Merluccius spp., Urophycis spp.), świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6110 30 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z włókien chemicznych, dziane (z wył. kamizelek z podbiciem)
-
Kod CN: 3002 15 00 - Produkty immunologiczne, pakowane w odmierzone dawki lub do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 2204 22 24 - Wina produkowane w Beaujolais, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 1207 91 90 - Nasiona maku, nawet łamane (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 5515 11 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi wiskozowymi, zadrukowane
-
Kod CN: 0304 93 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 6406 90 - Części obuwia; wkładki wyjmowane, podkładki pod pięty i podobne artykuły; getry, sztylpy i podobne artykuły oraz ich części (z wył. podeszw zewnętrznych i obcasów, z gumy lub tworzyw sztucznych, cholewek i ich części innych niż usztywniacze i części zasadniczych wykonanych z azbestu)
-
Kod CN: 8607 91 90 - Części lokomotyw szynowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6111 30 90 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. rękawiczek, mitenek, rękawic z jednym palcem i czapeczek)
-
Kod CN: 1605 30 90 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. tylko wędzonych, mięsa z homara, poddanego obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów)