0302 59 40 Molwy (Molva spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN 0302 59 40 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1102 20 - Mąka kukurydziana
-
Kod CN: 2501 00 99 - Sól zwyczajna i czysty chlorek sodu, nawet w roztworze wodnym lub z dodatkiem środków zapobiegających zbrylaniu lub środków zapewniających dobrą sypkość (z wył. soli kuchennej, soli do przeróbki chemicznej [oddzielenie Na od Cl], soli denaturowanej lub do celów przemysłowych)
-
Kod CN: 2712 90 33 - Parafina, wosk mikrokrystaliczny, gacz parafinowy, pozostałe woski mineralne i podobne produkty, surowe, otrzymywane w drodze syntezy lub innych procesów, do przeprowadzania przemian chemicznych (z wył. do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27, wazeliny i parafiny zawierającej < 0,75 % masy oleju, ozokerytu, wosku montanowego i wosku torfowego)
-
Kod CN: 8441 10 70 - Krajarki do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury (z wył. maszyn introligatorskich objętych pozycją 8440, maszyn kombinowanych do nawijania i cięcia wzdłużnego, pozostałych krajarek wzdłużno-poprzecznych i krajarek gilotynowych)
-
Kod CN: 0303 53 30 - Sardynki z rodzaju Sardinops; sardynele (Sardinella spp.), zamrożone
-
Kod CN: 4403 12 00 - Drewno surowe, malowane, bejcowane, nasycone kreozotem lub innymi środkami konserwującymi, z drzew innych niż iglaste (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna w postaci podkładów kolejowych, drewna ciętego na deski lub belki, itp.)
-
Kod CN: 2204 21 38 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Alsace, Bordeaux, Burgundy, Val de Loire, Mosel, Pfalz, Rheinhessen, Tokaj, Lazio, Toscana, Trentino, Alto Adige, Friuli, Veneto, Sicilia, vinho verde, Penedés, Rioja, Valencia, wina musujące i pół- musujące)
-
Kod CN: 2009 69 90 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, zagęszczony, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości dodatku cukru > 30% masy lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0710 80 61 - Grzyby z rodzaju Agaricus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 6107 91 00 - Płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z bawełny, dziane