2009 69 90 Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, zagęszczony, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości dodatku cukru > 30% masy lub z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 69 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2844 40 10 - Uran pochodzący z U 233 i jego związki; stopy, dyspersje, włącznie z cermetalami, ceramiczne produkty i mieszaniny oraz związki pochodzące z U 233 lub związków tego produktu
-
Kod CN: 0304 47 90 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, świeże lub schłodzone (z wył. kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 3824 78 30 - Mieszaniny zawierające jedynie difluorometan i pentafluoroetan
-
Kod CN: 2814 20 00 - Amoniak w roztworze wodnym
-
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1905 31 - Słodkie herbatniki
-
Kod CN: 5601 30 00 - Kosmyki i pył, tekstylne oraz rozdrobnione resztki włókien
-
Kod CN: 2008 97 98 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto < 4,5 kg, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 do działu 20, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10)
-
Kod CN: 2302 10 10 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki kukurydzy, nawet granulowane, o zawartości skrobi <= 35% masy
-
Kod CN: 3917 32 00 - Giętkie rury, przewody i węże, z tworzyw sztucznych, niewzmocnione ani niepołączone z innymi materiałami, bez wyposażenia