0302 84 10 Ryby z gatunku Dicentrarchus labrax, świeże lub schłodzone
Kod CN 0302 84 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0603 12 00 - Goździki cięte i pąki kwiatowe gatunków odpowiednich na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże
-
Kod CN: 9018 50 10 - Przyrządy i urządzenia okulistyczne, nieoptyczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0301 19 00 - Ryby ozdobne żywe (z wył. Słodkowodnych)
-
Kod CN: 3906 90 30 - Kopolimer kwasu akrylowego z akrylanem 2-etyloheksylowym, zawierający >= 10% masy, ale <= 11% masy akrylanu 2-etyloheksylowego w formach podstawowych
-
Kod CN: 0302 33 - Latający lub paskowany bonito, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 6208 99 00 - Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, majtki, figi, peniuary, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, półhalek i halek, koszul nocnych i piżam, biustonoszy, pasów wyszczuplających, gorsetów i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 7013 33 99 - Szklanki, ze szkła ołowiowego, nabieranego mechanicznie (z wył. ciętego lub inaczej dekorowanego i z nóżką)
-
Kod CN: 3305 20 00 - Preparaty do trwałej ondulacji lub prostowania włosów
-
Kod CN: 8427 - Wózki widłowe; inne wozy i wózki transportu wewnętrznego wyposażone w urządzenia podnoszące lub przenoszące (z wył. wozów okraczających podsiębiernych oraz wozów i wózków transportu wewnętrznego z urządzeniami dźwigowymi)
-
Kod CN: 0306 16 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp., Crangon crangon), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone