0603 12 00 Goździki cięte i pąki kwiatowe gatunków odpowiednich na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże
Kod CN 0603 12 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.19.21.0 - Kwiaty cięte i pąki kwiatowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8483 10 29 - Korby i wały wykorbione (z wył. ze stali kutej swobodnie lub z żeliwa lub staliwa)
-
Kod CN: 2903 76 90 - Dibromotetrafluoroetany
-
Kod CN: 0307 42 30 - Kałamarnice Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9207 90 - Akordeony i instrumenty muzyczne nieklawiszowe, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie
-
Kod CN: 2903 79 - Fluorowcowane pochodne węglowodorów alifatycznych zawierające dwa lub więcej różnych fluorowców (z wył. perfluorowcowanych, chlorodifluorometanu, dichlorotrifluoroetanów, dichlorofluoroetanów, chlorodifluoroetanów, dichloropentafluoropropanów, bromochlorodifluorometanu, bromotrifluorometanu i dibromotetrafluoroetanów)
-
Kod CN: 8708 80 - Układy zawieszenia oraz ich części, włączając amortyzatory, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5514 30 10 - Tkaniny o splocie płóciennym, zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 8536 50 19 - Przełączniki, do napięć <= 60 V (z wył. przekaźników, przełączników przyciskowych i z pokrętłem)
-
Kod CN: 1905 20 10 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające < 30% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 2009 61 10 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 30 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)