0302 85 90 Prażmowate (Sparidae) (z wył. kielca (właściwego) i morlesza (Dentex dentex i Pagellus spp.) i dorady), świeże lub schłodzone
Kod CN 0302 85 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2202 99 95 - Napoje bezalkoholowe zawierające >= 0,2%, ale < 2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów
-
Kod CN: 8212 20 00 - Ostrza maszynek do golenia, włączając półwyroby żyletek w taśmach, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 9607 20 90 - Części zamów błyskawicznych (innych niż z metali nieszlachetnych)
-
Kod CN: 6203 19 30 - Garnitury, męskie lub chłopięce, z włókien sztucznych (z wył. dzianych, dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 7110 39 00 - Rod, w stanie półproduktu
-
Kod CN: 8539 31 90 - Lampy wyładowcze, fluorescencyjne z termokatodą (z wył. zakończonych z obu stron kapturkami)
-
Kod CN: 0307 32 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 6403 51 95 - Obuwie męskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę i łydkę, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego i obuwia ortopedycznego)
-
Kod CN: 0207 11 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, świeże lub schłodzone, i pozostałe formy ptactwa świeżego lub schłodzonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 83% i 70%)
-
Kod CN: 1806 10 20 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 5% ale < 65% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza