0302 99 00 Rybie płetwy, głowy, ogony, pęcherze pławne i pozostałe jadalne odpadki rybne, świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek, ikry, mlecza i płetw rekina)
Kod CN 0302 99 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.12.0 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3401 20 10 - Mydło w postaci płatków, granulek lub proszków
-
Kod CN: 8501 20 00 - Silniki uniwersalne prądu stałego i przemiennego, o mocy wyjściowej > 37,5 W
-
Kod CN: 8471 70 98 - Urządzenia pamięci do maszyn do automatycznego przetwarzania danych (z wył. urządzeń pamięci dyskowej, magnetycznej taśmowej i centralnej)
-
Kod CN: 7205 10 00 - Surówka, surówka zwierciadlista, żeliwo lub stal, w postaci granulek (z wył. granulek żelazostopów, odpadów i wiórów z toczenia żeliwa lub stali i niektórych małych, uszkodzonych kulek do łożysk)
-
Kod CN: 3006 70 00 - Preparaty żelowe przeznaczone do stosowania w medycynie lub weterynarii jako środki do smarowania części ciała podczas operacji chirurgicznych lub do badań lekarskich, lub jako środki poprawiające kontakt pomiędzy ciałem i instrumentami medycznymi
-
Kod CN: 2903 29 00 - Nienasycone chlorowane pochodne węglowodorów alifatycznych (z wył. chlorku winylu (chloroetylenu), trichloroetylenu, tetrachloroetylenu (perchloroetylenu))
-
Kod CN: 0307 49 20 - Mątwy "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN: 3404 - Woski sztuczne i woski preparowane
-
Kod CN: 0303 89 90 - Ryby zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1521 90 99 - Wosk pszczeli i pozostałe woski owadzie, nawet rafinowane lub barwione (z wył. surowych)