0303 66 11 Morszczuk kapski (Merluccius capensis) i morszczuk głębokowodny (Merluccius paradoxus), zamrożony
Kod CN 0303 66 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0909 22 00 - Nasiona kolendry, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 2941 90 00 - Antybiotyki (z wył. penicyliny i jej pochodnych ze strukturą kwasu penicylanowego, ich soli, streptomycyny, tetracykliny, chloramfenikolu, erytromycyny, ich soli i ich pochodnych)
-
Kod CN: 8403 10 90 - Kotły centralnego ogrzewania, nieelektryczne, z materiału innego niż żeliwo (z wył. żeliwnych i kotłów wytwarzających parę wodną i kotłów wodnych wysokotemperaturowych objętych pozycją 8402)
-
Kod CN: 8432 21 00 - Brony talerzowe, rolnicze, ogrodnicze lub leśne
-
Kod CN: 0601 10 30 - Cebulki tulipanów, w stanie uśpienia roślin
-
Kod CN: 2909 20 00 - Etery cykloalkanowe, cykloalkenowe i cykloterpenowe i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 2811 29 30 - Tlenki azotu
-
Kod CN: 2008 70 69 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 9%, ale <= 13% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 4810 - Papier i tektura, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem (glinką białą) lub innymi substancjami nieorganicznymi, ze spoiwem lub bez, oraz bez żadnej innej powłoki, nawet barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. wszystkich pozostałych powleczonych papierów i tektury)
-
Kod CN: 0210 93 00 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z gadów (np. węży, żółwi, aligatorów)