0304 56 20 Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza śledziowego (Lamna nasus) , świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
Kod CN 0304 56 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8802 20 00 - Samoloty i pozostałe statki powietrzne napędzane, o masie własnej <= 2000 kg (z wył. śmigłowców i sterowców)
-
Kod CN: 9015 80 - Przyrządy i urządzenia miernicze, hydrograficzne, oceanograficzne, hydrologiczne, meteorologiczne lub geofizyczne (z wył. kompasów i busoli, teodolitów i tachymetrów, niwelatorów, fotogrametrycznych przyrządów i urządzeń, dalmierzy)
-
Kod CN: 8471 70 30 - Urządzenia pamięci dyskowej, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, optyczne, włączając magnetooptyczne "np. sterowniki CD-ROM" (z wył. urządzeń pamięci centralnej)
-
Kod CN: 5210 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m²
-
Kod CN: 4801 00 00 - Papier gazetowy, o właściwościach określonych w uwadze 4 do działu 48 w zwojach, o szerokości > 28 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 28 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 8529 90 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do aparatury transmisyjnej i odbioru do radiofonii, radiotelegrafii, radiowego lub telewizyjnego nadawania programów, kamer telewizyjnych, aparatów cyfrowych, kamer wideo i pozostałych rejestratorów obrazu, radarów, odbiorników radionawigacyjnych oraz aparatów do zdalnego sterowania drogą radiową, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. anten i reflektorów anten wszelkich typów)
-
Kod CN: 8473 29 10 - Zespoły elektroniczne do nieelektronicznych kalkulatorów do maszyn liczących, kas rejestrujących lub innych urządzeń zawierających kalkulatory, objętych podpozycją 8470, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4105 30 10 - Skóry z owiec indyjskich włosowych, w stanie suchym „crust”, bez wełny, wstępnie garbowane garbnikami roślinnymi, nawet poddane pewnym obróbkom, jednakże nienadające się w sposób oczywisty do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej
-
Kod CN: 2712 90 19 - Ozokeryt, wosk montanowy lub wosk torfowy [produkty naturalne], nawet barwione (z wył. surowych)
-
Kod CN: 1518 00 91 - Tłuszcze i oleje, zwierzęce lub roślinne i ich frakcje, gotowane, utlenione, odwodnione, siarkowane, napowietrzane, polimeryzowane przez ogrzewanie w próżni lub w gazie obojętnym lub w inny sposób modyfikowane chemicznie (z wył. objętych pozycją 1516 i linoksynu [utlenionego oleju z nasion lnu])