0304 93 Mięso (nawet rozdrobnione), z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5401 10 16 - Przędza teksturowana do szycia z włókien ciągłych syntetycznych (z wył. przędzy rdzeniowej i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 1806 10 90 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
-
Kod CN: 2008 70 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 0403 90 79 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 2935 40 00 - N-(2-hydroksyetylo)-N-metyloperfluorooktanosulfonoamid
-
Kod CN: 5607 - Szpagat, powróz, linki i liny, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi
-
Kod CN: 4407 21 99 - Mahogany "Swietenia spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 2208 20 69 - Nap. spiryt. otrzymane przez dest. wina z winogron, w poj. o obj. większej niż 2 litry, w tym Armagnac, z wył.Cognac, Brandy/Weinbrand
-
Kod CN: 2921 43 00 - Toluidyny i ich pochodne; ich sole
-
Kod CN: 9018 41 00 - Wiertarki dentystyczne, nawet mające wspólną podstawę z innym sprzętem stomatologicznym