0304 93 10 Surimi z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.), zamrożone
Kod CN 0304 93 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4408 39 30 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet łączone na długość, o grubości <= 6 mm, z akacji afrykańskiej, białego lauana, limby, mahonia (Swietenia spp.), obéché, okoumé, palisandra z Para, palisandra z Rio, palisandra z Rose, sapelli, sipo i virola (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 7216 61 10 - Ceowniki, kątowniki, zetowniki, kształtowniki typu omega lub o otwartych zakończeniach, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, otrzymane z wyrobów walcowanych płaskich
-
Kod CN: 2009 39 59 - Sok cytrynowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem alkoholu lub z dodatkiem cukru)
-
Kod CN: 8517 12 00 - Telefony dla sieci komórkowych lub dla innych sieci bezprzewodowych
-
Kod CN: 2939 62 00 - Ergotamina (INN) i jej sole
-
Kod CN: 2844 10 50 - Stopy, dyspersje, włącznie z cermetalami, produkty ceramiczne oraz mieszaniny zawierające naturalny uran z żelazem lub naturalne związki uranu z żelazem [żelazo-uran]
-
Kod CN: 2009 89 96 - Sok wiśniowy i czereśniowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 0812 90 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. wiśni i czereśni)
-
Kod CN: 5308 20 10 - Przędza z konopi siewnych (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0206 10 10 - Podroby jadalne z bydła do produkcji wyrobów farmaceutycznych, świeże lub schłodzone