0304 99 55 Mięso (nawet rozdrobnione), ze smuklicy "Lepidorhombus spp." (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN 0304 99 55 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7606 11 91 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,2 mm, ale < 3 mm, z aluminium niestopowego, prostokątne lub kwadratowe (z wył. wyrobów malowanych, lakierowanych lub powleczonych tworzywami sztucznymi i siatek rozciąganych)
-
Kod CN: 0305 59 85 - Ryby, suszone, nawet solone, ale niewędzone, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filetów)
-
Kod CN: 0306 92 90 - Homary "Homarus spp.", części, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając części w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0207 27 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek) z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 8432 39 - Siewniki, sadzarki i przesadzarki (z wył. do bezpośredniego siewu w uprawie zerowej)
-
Kod CN: 5202 - Odpady bawełniane, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 5911 90 91 - Samoprzylepne okrągłe tarcze polerskie w rodzaju stosowanych do produkcji płytek półprzewodnikowych
-
Kod CN: 6301 10 00 - Koce elektryczne, z dowolnego materiału włókienniczego
-
Kod CN: 0805 10 28 - Pomarańcze słodkie, świeże (z wył. Pępkowych I białych
-
Kod CN: 2004 90 10 - Kukurydza cukrowa [Zea mays var. Saccharata], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożona