0304 99 61 Mięso (nawet rozdrobnione), z bramy "Brama spp." (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN 0304 99 61 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3001 90 20 - Gruczoły i pozostałe narządy do celów organoterapeutycznych, suszone, nawet sproszkowane i pozostałe substancje pochodzenia ludzkiego, preparowane do celów terapeutycznych lub profilaktycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0209 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa oraz tłuszcz drobiowy, niewytapiane lub inaczej wyekstrahowane, świeże, schłodzone, zamrożone, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 1209 99 - Nasiona, owoce i zarodniki, do siewu (z wył. warzyw strączkowych i kukurydzy cukrowej, kawy, herbaty, mate i przypraw korzennych, zbóż, nasion lub owoców oleistych, buraków, roślin pastewnych, nasion warzyw, i roślin zielnych (ziołowych) hodowanych głównie dla ich kwiatów lub stosowanych głównie w przemyśle perfumeryjnym, farmacji lub do celów owadobójczych, grzybobójczych lub podobnych)
-
Kod CN: 2843 10 - Koloidy metali szlachetnych
-
Kod CN: 6001 22 00 - Dzianiny pętelkowe z włókien chemicznych
-
Kod CN: 2402 20 - Papierosy zawierające tytoń
-
Kod CN: 4404 20 00 - Obręcze drewniane; żerdzie rozszczepione; pale, paliki i kołki, z drewna, zaostrzone, ale nieprzetarte wzdłużnie; tyczki drewniane, zgrubnie przycięte, ale nietoczone, niewygięte lub w inny sposób nieobrobione, nadające się do produkcji lasek, parasoli, rękojeści do narzędzi lub tym podobne; wióry i tym podobne z drewna lisciastego (z wył. obręczy drewnianych przyciętych i wrębionych lub połączonych na końcach, i opraw szczotek oraz prawideł do obuwia)
-
Kod CN: 3907 91 90 - Poliestry nienasycone, w formach podstawowych (z wył. ciekłych, i poliwęglanów, żywic alkidowych, poli(tereftalanu etylenu), i poli(kwasu mlekowego))
-
Kod CN: 4407 27 99 - Sapelli przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 0207 26 80 - Kawałki z kośćmi, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)