3001 90 20 Gruczoły i pozostałe narządy do celów organoterapeutycznych, suszone, nawet sproszkowane i pozostałe substancje pochodzenia ludzkiego, preparowane do celów terapeutycznych lub profilaktycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 3001 90 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 21.10.60.0 - GRUCZOŁY I POZOSTAŁE NARZĄDY; ICH EKSTRAKTY ORAZ POZOSTAŁE SUBSTANCJE POCHODZENIA LUDZKIEGO LUB ZWIERZĘCEGO, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4409 29 10 - Drewno na ramy do obrazów, fotografii, luster lub tym podobnych przedmiotów, z drewna (z wył. drewna iglastego i tropikalnego i bambusa)
-
Kod CN: 8401 - Reaktory jądrowe; sekcje paliwowe (kasety), nienapromieniowane, do reaktorów jądrowych; maszyny i aparatura do rozdzielania izotopów, ich części
-
Kod CN: 9303 20 95 - Strzelby i karabinki sportowe, myśliwskie lub przeznaczone do strzelania do celu, z jedną lub dwoma lufami gładkimi zespolonymi z gwintowanymi lufami i dwulufowe strzelby i karabinki z lufą gładką
-
Kod CN: 8708 94 - Koła kierownicy, kolumny kierownicy oraz przekładnie kierownicy i ich części, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3605 00 00 - Zapałki, inne niż artykuły pirotechniczne objęte pozycją 3604
-
Kod CN: 2708 20 00 - Koks pakowy, otrzymywany ze smoły węglowej lub z pozostałych smół mineralnych
-
Kod CN: 2204 21 67 - Wina produkowane w Trentino and Alto Adige, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 7310 21 91 - Puszki, z żeliwa lub stali, o pojemności < 50 l, które mają być zamykane przez lutowanie lub obciskanie, o grubości ścianki < 0,5 mm (z wył. puszek na sprężony lub skroplony gaz i w rodzaju stosowanych do konserwowania żywności lub napojów)
-
Kod CN: 1006 30 - Ryż częściowo lub całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany
-
Kod CN: 2008 60 11 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas