0305 39 10 Filety, solone lub w solance, ale niewędzone, z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), z łososia atlantyckiego (Salmo salar) i z głowacicy (Hucho hucho)
Kod CN 0305 39 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.21.0 - Filety rybne suszone, solone lub w solance, ale niewędzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1902 20 91 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, gotowane (z wył. zawierających > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia, lub > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN: 4602 19 90 - Wyroby koszykarskie, wyroby wikliniarskie i pozostałe wyroby z roślinnych materiałów do wyplatania lub wykonane z materiałów roślinnych do wyplatania, objętych pozycją 4601 i wyroby z luffy (z wył. z bambusa i rattanu, otulin na butelki wykonanych ze słomy, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, sznurów, powrozów i kabli, obuwia lub nakryć głowy i ich części, pojazdów i nadwozi pojazdów, wyrobów objętych działem 94, np. mebli, opraw oświetleniowych)
-
Kod CN: 2306 41 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego < 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów < 30 mikromoli/g
-
Kod CN: 0802 - Pozostałe orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, brazylijskich i nerkowca)
-
Kod CN: 8803 10 00 - Śmigła i wirniki oraz ich części, do statków powietrznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2204 29 83 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 4707 10 00 - Papier lub tektura, z odzysku (makulatura i odpady), siarczanowe lub faliste, niebielone
-
Kod CN: 8407 90 80 - Silniki z zapłonem iskrowym, z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny lub obrotowy, o pojemności skokowej > 250 cm³, o mocy <= 10 kW (inne niż silniki objęte podpozycją 8407 90 50, silników do napędu jednostek pływających i lotniczych, i silników z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87)
-
Kod CN: 5806 20 00 - Taśmy tkane, z materiałów włókienniczych, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nici gumowej, o szerokości <= 30 cm (z wył. tkanin włosowych, włączając tkaniny ręcznikowe, podobne tkaniny pętelkowe oraz tkaniny szenilowe, etykietek, odznak i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 1602 41 10 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane