10.20.21.0 Filety rybne suszone, solone lub w solance, ale niewędzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.21 - Filety rybne suszone, solone lub w solance, ale niewędzone
Kod PKWiU 10.20.21.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0305 31 00 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.)
-
Kod CN: 0305 32 11 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z dorsza z gatunku Gadus macrocephalus
-
Kod CN: 0305 32 19 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida
-
Kod CN: 0305 32 90 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorsza oraz ryby z gatunku Boreogadus saida)
-
Kod CN: 0305 39 10 - Filety, solone lub w solance, ale niewędzone, z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), z łososia atlantyckiego (Salmo salar) i z głowacicy (Hucho hucho)
-
Kod CN: 0305 39 50 - Filety, solone lub w solance, ale niewędzone, z halibuta niebieskiego (Reinhardtius hippoglossoides)
-
Kod CN: 0305 39 90 - Filety z ryb, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone (z wył. z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych i z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae i filetów z ryb, solonych lub w solance, z łososia pacyficznego, z łososia atlantyckiego, z głowacicy i z z halibuta niebieskiego)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 24.52.10 - USŁUGI WYKONYWANIA ODLEWÓW STALIWNYCH
-
Kod PKWiU: 33.12.16.0 - Usługi naprawy i konserwacji maszyn i sprzętu biurowego, z wyłączeniem komputerów i urządzeń peryferyjnych
-
Kod PKWiU: 24.42.25.0 - Folia z aluminium i stopów aluminium, o grubości <= 0,2 mm
-
Kod PKWiU: 24.20.33 - Pozostałe rury i przewody rurowe, o okrągłym przekroju poprzecznym, spawane, o średnicy zewnętrznej <= 406,4 mm, ze stali
-
Kod PKWiU: 10.32.12 - Sok pomarańczowy
-
Kod PKWiU: 77.4 - DZIERŻAWA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ I PODOBNYCH PRODUKTÓW, Z WYŁĄCZENIEM PRAC CHRONIONYCH PRAWEM AUTORSKIM
-
Kod PKWiU: 73.12.14 - Pośrednictwo w sprzedaży miejsca na cele reklamowe powiązane z wydarzeniami
-
Kod PKWiU: 43.99.60 - ROBOTY ZWIĄZANE ZE WZNOSZENIEM KONSTRUKCJI Z CEGIEŁ I KAMIENIA
-
Kod PKWiU: 93.19.13 - Usługi wspomagające działalność związaną ze sportem i rekreacją
-
Kod PKWiU: 73.12.19.0 - Pośrednictwo w sprzedaży miejsca lub czasu na cele reklamowe w pozostałych mediach