0305 49 20 Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
Kod CN 0305 49 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.24.0 - Ryby wędzone, włączając filety
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6302 - Bielizna pościelowa, bielizna stołowa, bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z dowolnego materiału włókienniczego (z wył. ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
-
Kod CN: 9403 60 30 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w sklepach (z wył. mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 2708 - Pak i koks pakowy, otrzymywane ze smoły węglowej lub z pozostałych smół mineralnych
-
Kod CN: 0804 10 00 - Daktyle, świeże lub suszone
-
Kod CN: 0210 11 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0207 26 50 - Piersi i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7901 12 30 - Cynk nieobrobiony plastycznie, niestopowy, zawierający >= 98,5%, ale < 99,95% masy cynku
-
Kod CN: 7005 30 00 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, nawet z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, zbrojone, ale nieobrobione inaczej
-
Kod CN: 6402 91 90 - Obuwie zakrywające kostkę, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia z metalowym noskiem ochronnym, obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, butów sportowych, butów ortopedycznych i butów dla lalek)
-
Kod CN: 0709 59 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus" )