0305 54 30 Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
Kod CN 0305 54 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.23.0 - Ryby suszone, solone lub w solance
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1512 - Olej z nasion słonecznika lub z krokosza barwierskiego lub z nasion bawełny i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN: 8802 - Statki powietrzne "np. śmigłowce, samoloty"; statki kosmiczne, włączając sztuczne satelity oraz stacje orbitalne i pojazdy nośne statków kosmicznych, napędzane
-
Kod CN: 0207 60 91 - Wątróbki z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0709 60 95 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1806 90 19 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, niezawierające alkoholu
-
Kod CN: 3920 10 24 - Folia obciskająca z niekomórkowego polietylenu, niedrukowana, o grubości <= 0,125 mm i o gęstości polietylenu < 0,94
-
Kod CN: 7215 50 11 - Sztaby i pręty, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, zawierające < 0,25% masy węgla, o przekroju poprzecznym prostokątnym "innym niż kwadratowy" (z wył. ze stali automatowej)
-
Kod CN: 3805 10 30 - Terpentyna ekstrakcyjna
-
Kod CN: 2516 11 00 - Granit, surowy lub wstępnie obrobiony (z wył. już o cechach kostek brukowych, płyt nawierzchniowych, krawężników lub płyt chodnikowych)
-
Kod CN: 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone