0210 20 10 Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN 0210 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.12.0 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0404 90 21 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1806 90 11 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, zawierające alkohol
-
Kod CN: 7216 69 00 - Kątowniki, kształtowniki i profile, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno (z wył. arkuszów profilowanych "żeberkowanych")
-
Kod CN: 8408 10 61 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00, o mocy > 300 kW, ale <= 500 kW
-
Kod CN: 2002 90 39 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 0305 63 00 - Sardela "Engraulis spp.", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN: 0305 39 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone (z wył. z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych i z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae)
-
Kod CN: 1604 14 46 - Filety znane jako „loins” z tuńczyka, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym, z latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
-
Kod CN: 3825 30 00 - Odpady szpitalne
-
Kod CN: 7108 12 00 - Złoto, włącznie ze złotem platynowanym, w stanie surowym, niemonetarne (z wył. w postaci proszku)