0306 12 10 Homary "Homarus spp.", całe, nawet wędzone czy gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN 0306 12 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.31.0 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2816 10 00 - Wodorotlenek i nadtlenek magnezu
-
Kod CN: 8459 61 - Frezarki do obróbki metalu, sterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi, wiertarko-frezarek, frezarek wspornikowych i obrabiarek do nacinania)
-
Kod CN: 0202 30 - Mięso z bydła bez kości, zamrożone
-
Kod CN: 7202 99 30 - Żelazokrzemomagnez
-
Kod CN: 0102 21 10 - Jałówki (bydło płci żeńskiej, które nigdy nie miało cielaka), hodowlane czystorasowe
-
Kod CN: 2829 90 - Nadchlorany; bromiany i nadbromiany; jodany i nadjodany (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 4418 99 10 - Wyroby stolarskie i ciesielskie budowlane, z drewna klejonego warstwowo (z wył. połączonych płyt podłogowych)
-
Kod CN: 8430 50 00 - Maszyny do przemieszczania ziemi, samobieżne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3907 20 99 - Polietery, w formach podstawowych (z wył. alkoholi polieterowych, poliacetali i kopolimeru 1-chloro-2,3-epoksypropanu z tlenkiem etylenu)
-
Kod CN: 0302 - Ryby świeże lub schłodzone, z wyłączeniem filetów rybnych oraz pozostałego mięsa rybiego, objętych pozycją 0304