0306 32 10 Homary (Homarus spp.), żywe
Kod CN 0306 32 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.31.0 - Skorupiaki niezamrożone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.32.0 - Skorupiaki niezamrożone hodowlane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 55 - Ostroboki (Trachurus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0706 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi i rzepy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2528 00 00 - Naturalne borany i ich koncentraty (nawet kalcynowane), z wyłączeniem boranów wyodrębnionych z naturalnych solanek; naturalny kwas borowy zawierający <= 85 % H3BO3 w przeliczeniu na suchą masę (z wył. boranów wyodrębnionych z naturalnych solanek)
-
Kod CN: 8711 30 - Motocykle, włączając motorowery, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania, o pojemności skokowej cylindra > 250 cm³, ale <= 500 cm³
-
Kod CN: 1006 40 00 - Ryż łamany
-
Kod CN: 2713 11 00 - Koks naftowy, niekalcynowany
-
Kod CN: 6104 22 00 - Komplety z bawełny, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 8528 52 - Monitory zdolne do bezpośredniego podłączenia i zaprojektowane do użycia z maszyną do automatycznego przetwarzania danych objętą pozycją 8471 (z wył. CRT, zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji)
-
Kod CN: 6203 42 59 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, z bawełny, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych i roboczych)
-
Kod CN: 2204 29 28 - Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)