03.00.31.0 Skorupiaki niezamrożone, niehodowlane
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.31 - Skorupiaki niezamrożone, niehodowlane
Kod PKWiU 03.00.31.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0306 31 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 32 10 - Homary (Homarus spp.), żywe
-
Kod CN: 0306 32 91 - Homary (Homarus spp.), całe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 32 99 - Homary (Homarus spp.), części, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0306 33 10 - Kraby z gatunku (Cancer pagurus), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 33 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. (Cancer pagurus))
-
Kod CN: 0306 34 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 35 10 - Krewetki (Crangon crangon), nawet w skorupach, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 35 50 - Krewetki (Crangon crangon), żywe
-
Kod CN: 0306 35 90 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 36 10 - Krewetki z rodziny Pandalidae, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Pandalus spp.)
-
Kod CN: 0306 36 50 - Krewetki z rodzaju Crangon, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Crangon crangon)
-
Kod CN: 0306 36 90 - Krewetki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Pandalidae i Crangon)
-
Kod CN: 0306 39 10 - Raki słodkowodne, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 39 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek i raków słodkowodnych); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 91 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z tymi w skorupie, gotowane na parze lub w wodzie
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 73 - USŁUGI REKLAMOWE; USŁUGI BADANIA RYNKU I OPINII PUBLICZNEJ
-
Kod PKWiU: 14.14 - BIELIZNA
-
Kod PKWiU: 26.80.13.0 - Pozostałe niezapisane nośniki informacji, włączając matryce i wzorce do produkcji dysków
-
Kod PKWiU: 32.1 - WYROBY JUBILERSKIE, BIŻUTERIA I PODOBNE WYROBY
-
Kod PKWiU: 46.49.22 - Sprzedaż hurtowa czasopism i gazet
-
Kod PKWiU: 20.13.31.0 - Związki fluorowców z metalami
-
Kod PKWiU: 43.33.10 - ROBOTY ZWIĄZANE Z WYKŁADANIEM POSADZEK I OBLICOWYWANIEM ŚCIAN
-
Kod PKWiU: 26.80.11 - Magnetyczne niezapisane nośniki informacji, z wyłączeniem kart z paskiem magnetycznym
-
Kod PKWiU: 46.5 - SPRZEDAŻ HURTOWA NARZĘDZI TECHNOLOGII INFORMACYJNEJ I KOMUNIKACYJNEJ
-
Kod PKWiU: 35.30.11 - Para wodna i gorąca woda