0306 35 10 Krewetki (Crangon crangon), nawet w skorupach, świeże lub schłodzone
Kod CN 0306 35 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.31.0 - Skorupiaki niezamrożone, niehodowlane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3004 41 00 - Leki zawierające efedrynę lub jej sole, ale niezawierające hormonów lub steroidów stosowanych jako hormony, lub antybiotyków, pakowane w odmierzone dawki (włącznie z lekami podawanymi przez skórę) lub do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 8419 81 20 - Perkolatory i pozostałe urządzenia do parzenia kawy i do przygotowywania innych gorących napojów (z wył. urządzeń domowych)
-
Kod CN: 6208 19 00 - Półhalki i halki, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych (z wył. z włókien chemicznych, dzianychi trykotów)
-
Kod CN: 4707 90 - Papier lub tektura, z odzysku (makulatura i odpady), włącznie z odpadami niesortowanymi (z wył. z odpadów z niebielonego papieru lub tektury, siarczanowych lub falistych, z papieru lub tektury, wykonanych głównie z bielonej chemicznie masy celulozowej, niebarwionej w masie, z papieru lub tektury, wykonanych głównie z masy drzewnej mechanicznej, i waty celulozowej)
-
Kod CN: 0706 90 30 - Chrzan "Cochlearia armoracia", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 4803 00 - Papier do produkcji papieru toaletowego lub chusteczek higienicznych, ręczników lub pieluszek oraz podobny papier, w rodzaju stosowanego do celów gospodarczych lub sanitarnych, wata celulozowa i wstęgi, z włókien celulozowych, nawet krepowane, marszczone, tłoczone, perforowane, barwione powierzchniowo, z powierzchnią dekorowaną lub z nadrukiem, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 0304 55 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z antara (Dissostichus spp.) (Xiphias gladius)(z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0303 59 10 - Sardele (Engraulis spp.), zamrożone
-
Kod CN: 8462 91 20 - Prasy hydrauliczne, sterowane numerycznie, do obróbki metali (z wył. pras do kucia, gięcia, prostowania i prostownic)
-
Kod CN: 2009 90 29 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego)