0306 93 90 Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Cancer pagurus)
Kod CN 0306 93 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.31.0 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6403 59 31 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem <=3 cm, o długości podeszwy wewnętrznej < 24 cm (z wył. o cholewkach z pasków skórzanych w poprzek podbicia i wokół dużego palca i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 1515 50 - Olej sezamowy i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN: 2931 37 00 - Metylofosfonian bis[(5-etylo-2-metylo-2-oksydo-1,3,2-dioksafosfinan-5-ylo)metylu]
-
Kod CN: 8432 42 00 - Rozsiewacze nawozów (z wył. rozpylaczy i roztrząsaczy obornika)
-
Kod CN: 4106 40 - Skóry i skórki z gadów, garbowane, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych )
-
Kod CN: 8523 51 10 - Półprzewodnikowe urządzenia pamięci trwałej do rejestracji danych ze źródła zewnętrznego [karta pamięci fleszowej lub elektroniczne karty błyskowe pamięci], niezapisane
-
Kod CN: 0302 11 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5007 90 30 - Tkaniny barwione, zawierające głównie, ale < 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 3807 00 90 - Pak browarniany i preparaty podobne na bazie kalafonii, kwasów żywicznych lub paku roślinnego; oleje ze smoły drzewnej, kreozot drzewny, drzewna benzyna ciężka i pak roślinny (z wył. smoły drzewnej, paku burgundzkiego, paku żółtego, paku stearynowego, paku lanolinowego, smoły tłuszczowej i paku glicerynowego)
-
Kod CN: 0402 10 11 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg