0307 19 00 Ostrygi, nawet w skorupkach, wędzone, suszone, solone lub w solance
Kod CN 0307 19 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.32.0 - Mięczaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5402 45 00 - Nitka pojedyncza z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, nieskręcana lub o skręcie <= 50 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy elastomerowej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie i przędzy teksturowanej)
-
Kod CN: 2839 19 00 - Krzemiany sodu, w tym techniczne krzemiany (z wył. metakrzemianu sodu)
-
Kod CN: 3808 91 20 - Środki owadobójcze (insektycydy), na bazie chlorowanych węglowodorów, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycjami od 3808 52 00 do 3808 69 00)
-
Kod CN: 2812 14 00 - Pentachlorek fosforu
-
Kod CN: 5808 10 00 - Plecionki w sztukach
-
Kod CN: 5516 33 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 7013 28 - Kieliszki i szklanki, z nóżką (z wył. z tworzywa szklano-ceramicznego lub ze szkła ołowiowego)
-
Kod CN: 0404 10 82 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 1522 00 10 - Degras
-
Kod CN: 0207 44 - Kawałki i podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)