0307 31 10 Małże (jadalne) "Mytilus spp.", nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
Kod CN 0307 31 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.42.0 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.44.0 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3911 - Żywice naftowe, żywice kumaronowo-indenowe, politerpeny, polisiarczki, polisulfony i pozostałe polimery i prepolimery otrzymywane w wyniku syntezy chemicznej, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych
-
Kod CN: 3702 32 20 - Film fotograficzny, "włącznie z filmem do natychmiastowych odbitek", w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, bez perforacji, o szerokości <= 35 mm, z emulsją halogenku srebra, do fotografii monochromatycznej (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów, do promieni rentgenowskich, mikrofilmu i filmu do grafiki artystycznej)
-
Kod CN: 6110 11 10 - Bluzy i pulowery, zawierające >= 50% masy wełny i o masie >= 600 g/na sztukę, dziane
-
Kod CN: 2921 11 00 - Metyloamina, di- lub trimetyloamina oraz ich sole
-
Kod CN: 7216 33 10 - Dwuteowniki szerokostopowe, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości >= 80 mm, ale <= 180 mm
-
Kod CN: 8417 80 50 - Piece i paleniska do wypalania cementu, szkła lub produktów chemicznych
-
Kod CN: 2302 10 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki kukurydzy, nawet granulowane
-
Kod CN: 8465 91 90 - Piły do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów (z wył. pił taśmowych, tarczowych i maszyn do obróbki ręcznej)
-
Kod CN: 0208 40 80 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. mięsa z fok i wielorybów)
-
Kod CN: 0405 90 90 - Tłuszcze i oleje otrzymane z mleka, masło odwodnione i ghee (z wył. o zawartości tłuszczu >= 99,3% masy oraz o zawartości wody <= 0,5% masy, i masła naturalnego, masła odtwarzanego i masła z serwatki)