0208 40 80 Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. mięsa z fok i wielorybów)
Kod CN 0208 40 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0808 - Jabłka, gruszki i pigwy, świeże
-
Kod CN: 8532 21 00 - Kondensatory elektryczne, stałe, tantalowe (z wył. elektroenergetycznych)
-
Kod CN: 8112 92 - Hafn "celticum", niob "columbium", ren, gal, ind, wanad, german, nieobrobione plastycznie, proszki i odpady i złom tych metali (z wył. popiołów i pozostałości zawierających te metale)
-
Kod CN: 8543 70 09 - Dotykowe urządzenia do wprowadzania danych (tak zwane ekrany dotykowe) bez możliwości wyświetlania, do włączenia w urządzenie posiadające wyświetlacz, które działają poprzez wykrywanie i umiejscowienie dotyku na powierzchni wyświetlacza
-
Kod CN: 0812 90 25 - Morele i pomarańcze, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 8542 32 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci
-
Kod CN: 2814 20 00 - Amoniak w roztworze wodnym
-
Kod CN: 3824 99 20 - Pochłaniacze gazów do lamp próżniowych
-
Kod CN: 1701 14 90 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. do rafinacji i cukru objętego pozycją 1701 13)
-
Kod CN: 4009 31 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, wzmocnione lub inaczej połączone tylko z materiałami włókienniczymi, bez wyposażenia