0307 59 00 Ośmiornice "Octopus spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance
Kod CN 0307 59 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.32.0 - Mięczaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5205 24 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 125 decyteksa, ale < 192,31 decyteksa "o numerze metrycznym > 52, ale <= 80" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8414 30 89 - Sprężarki, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych, o mocy > 0,4 kW (z wył. sprężarek hermetycznych lub półhermetycznych)
-
Kod CN: 2920 22 00 - Fosforan (III) dietylu (fosforyn dietylu)
-
Kod CN: 4107 91 - Skóra wyprawiona z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, w częściach, paskach i płatach, ze skór bydlęcych (włączając bawole) lub zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 2921 44 00 - Difenyloamina i jej pochodne; jej sole
-
Kod CN: 2922 49 - Aminokwasy i ich estry; ich sole (z wył. zawierających > jeden rodzaj tlenowej grupy funkcyjnej, lizyny i jej estrów, i ich soli, kwasu glutaminowego, kwasu antranilowego, tylidyny (INN), i ich soli)
-
Kod CN: 7207 20 32 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające >= 0,25% masy węgla, o prostokątnym (innym niż kwadratowy) przekroju poprzecznym, szerokości >= niż dwukrotna grubość, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe
-
Kod CN: 1602 90 99 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył . z drobiu, świń lub bydła, dziczyzny, zajęcy lub królików, owiec lub kóz, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa,i zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
-
Kod CN: 1605 54 00 - Mątwy i kałamarnice, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 7225 19 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali krzemowej elektrotechnicznej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na zimno, o ziarnach niezorientowanych