0401 40 Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6 % masy, ale <= 10% masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7307 99 80 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, z żeliwa lub stali (z wył. odlewanych lub ze stali nierdzewnej, wyrobów gwintowanych, doczołowo spawanych łączników, i kołnierzy)
-
Kod CN: 8479 90 15 - Części zautomatyzowanych maszyn do umieszczania elektronicznych komponentów w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji zespołów obwodów drukowanych
-
Kod CN: 5211 41 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 5204 20 00 - Nici bawełniane do szycia, pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 8528 62 00 - Projektory zdolne do bezpośredniego podłączenia i zaprojektowane do użycia z maszyną do automatycznego przetwarzania danych objętą pozycją 8471 (z wył. zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji)
-
Kod CN: 2007 91 90 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców cytrusowych, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości cukru > 13% masy i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 8523 41 - Nośniki optyczne do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk fizycznych, niezapisane (z wył. produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 4823 70 10 - Formowane tace i pudełka do pakowania jaj z uformowanej masy papierniczej
-
Kod CN: 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)
-
Kod CN: 2825 30 00 - Tlenki i wodorotlenki wanadu