0402 91 10 Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu <= 8%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
Kod CN 0402 91 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.51.0 - Mleko i śmietana inne niż w postaci stałej, zagęszczone lub z dodatkiem cukru lub innego środka słodzącego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0306 35 90 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8418 61 00 - Pompy cieplne, inne niż klimatyzatory objęte pozycją 8415
-
Kod CN: 5202 10 00 - Odpady bawełniane, włącznie z odpadami nici
-
Kod CN: 8503 00 10 - Pierścienie ustalające z materiałów niemagnetycznych, do silników elektrycznych i prądnic
-
Kod CN: 8443 99 10 - Zespoły elektroniczne drukarek, urządzeń kopiujących i telekopiarek (z wył. maszyn drukarskich stosowanych do drukowania za pomocą płyt, cylindrów i innych elementów drukarskich objętych pozycją 8442)
-
Kod CN: 2309 10 51 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierająca > 30% masy skrobi i niezawierająca produktów mlecznych lub zawierająca < 10% masy tych produktów
-
Kod CN: 5515 21 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, barwione lub z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 2204 21 98 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inne niż wina musujące, pół-musujące, wina białe i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 7112 99 00 - Odpady i złom, ze srebra, włącznie z metalami platerowanymi srebrem i pozostałe odpady i złom zawierające srebro lub związki srebra, w rodzaju stosowanych zasadniczo do odzyskiwania metali szlachetnych (z wył. popiołu, odpadów i złomu z metali szlachetnych, odlanych w nieobrobione bloki, wlewki i podobne postaci)
-
Kod CN: 0210 99 79 - Wątróbki jadalne z drobiu (z wył. otłuszczonych wątróbek z gęsi lub kaczek), solone, w solance, suszone lub wędzone