0403 10 51 Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 1,5% masy
Kod CN 0403 10 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8528 72 20 - Aparatura odbiorcza dla telewizji, kolorowa, zawierająca urządzenia wideo do zapisu lub odtwarzania
-
Kod CN: 1704 90 99 - Pasty, marcepan, nugat i pozostałe gotowe wyroby cukiernicze, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
-
Kod CN: 9406 10 00 - Budynki prefabrykowane, z drewna, nawet niekompletne i niezmontowane
-
Kod CN: 2805 30 30 - Europ, gadolin, terb, dysproz, holm, erb, tul, iterb, lutet i itr, o czystości 95 % masy lub większej (z wył. ich mieszanin lub stopów)
-
Kod CN: 4411 94 90 - Płyta pilśniowa, z drewna lub pozostałych zdrewniałych materiałów, nawet związana za pomocą żywic lub innych substancji organicznych, o gęstości <= 0,5 g/cm³, obrobiona mechanicznie lub pokryta powierzchniowo (z wył. płyty pilśniowej średniej gęstości "MDF", płyt wiórowych nawet połączonych z jedną lub wieloma płytami pilśniowymi, drewna warstwowego z warstwą sklejki, paneli mieszanych z zewnętrzną warstwą z płyty pilśniowej, tektury, składników mebli identyfikowanych jako takie)
-
Kod CN: 5807 10 10 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, tkane, z tkanym napisem lub motywem
-
Kod CN: 0404 10 16 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 3909 50 - Poliuretany, w formach podstawowych
-
Kod CN: 4823 69 90 - Kubki i podobne, z papieru lub tektury (z wył. z papieru z bambusa lub tektury z bambusa, i tac, talerzy i podstawek)
-
Kod CN: 3925 90 80 - Elementy strukturalne do stosowania w podłogach, ścianach lub przepierzeniach, sufitach lub dachach, rynny i ich wyposażenia, balkony, balustrady, ogrodzenia, bramy i podobne bariery, duże regały do składania i ustawiania na stałe, w sklepach, pracowniach, magazynach, itp., ozdobne elementy architektoniczne, wyposażenia i podobne wyroby przewidziane do stałego zainstalowania w/lub na budynkach, z tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowane