10.51.52.0 Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.51.52 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Kod PKWiU 10.51.52.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0403 10 11 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0403 10 13 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 3,0% masy, ale <= 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0403 10 19 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0403 10 31 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0403 10 33 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 3,0% masy, ale <= 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0403 10 39 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0403 10 51 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 1,5% masy
-
Kod CN: 0403 10 53 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego > 1,5% masy, ale <= 27% masy
-
Kod CN: 0403 10 59 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego > 27% masy
-
Kod CN: 0403 10 91 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w postaci stałej)
-
Kod CN: 0403 10 93 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w postaci stałej)
-
Kod CN: 0403 10 99 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w postaci stałej)
-
Kod CN: 0403 90 11 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu oraz aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 13 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 19 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 31 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 33 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 39 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 51 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 53 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 59 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 61 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 63 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 69 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0403 90 71 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 0403 90 79 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 0403 90 91 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
-
Kod CN: 0403 90 93 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
-
Kod CN: 0403 90 99 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.19.0 - Różne artykuły spożywcze (włączając karmel, ekstrakt słodowy), gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 29.31.21 - Świece zapłonowe; iskrowniki; prądnice iskrownikowe; magnetyczne koła zamachowe; rozdzielacze; cewki zapłonowe
-
Kod PKWiU: 27.90.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁEGO SPRZĘTU ELEKTRYCZNEGO
-
Kod PKWiU: 10.91.20 - Mączka i granulki z lucerny (alfalfa)
-
Kod PKWiU: 35.21.1 - Gaz węglowy, gaz wodny, gaz generatorowy i podobne gazy, inne niż gazy z ropy naftowej
-
Kod PKWiU: 84.11 - USŁUGI KIEROWANIA PODSTAWOWYMI RODZAJAMI DZIAŁALNOŚCI PUBLICZNEJ
-
Kod PKWiU: 91 - USŁUGI BIBLIOTEK, ARCHIWÓW, MUZEÓW ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI W ZAKRESIE KULTURY
-
Kod PKWiU: 88.10.13 - Usługi pomocy społecznej bez zakwaterowania związane z przystosowaniem zawodowym dla osób niepełnosprawnych
-
Kod PKWiU: 10.84 - PRZYPRAWY
-
Kod PKWiU: 73.20.13 - Usługi badania rynku: badania ilościowe ciągłe i regularne sondaże