0403 10 91 Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w postaci stałej)
Kod CN 0403 10 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0302 21 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", halibut biały "Hippoglossus hippoglossus" i halibut pacyficzny "Hippoglossus stenolepis", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2204 22 88 - Samos i Muscat de Lemnos, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 9404 21 10 - Materace z gumy komórkowej
-
Kod CN: 2901 21 00 - Etylen
-
Kod CN: 8433 90 00 - Części maszyn do zbioru, maszyn omłotowych, kosiarek i urządzeń do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania produktów rolnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3923 40 - Szpule, kopki, cewki i podobne nośniki, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 8482 91 10 - Wałeczki stożkowe do łożysk
-
Kod CN: 2302 40 10 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki zbóż, nawet granulowane, w których zawartość skrobi <= 28 % masy i w których część przechodząca przez sito, o wymiarze oczek 0,2 mm <=10% masy lub, alternatywnie, ta część, która przechodzi przez takie sito, zawiera po spopieleniu w przeliczeniu na suchy produkt >= 1,5% masy popiołu (z wył. otrąb, śruty i innych pozostałości odsiewu z kukurydzy, ryżu i pszenicy)
-
Kod CN: 2008 97 93 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 5 kg, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych i orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10)
-
Kod CN: 2804 50 - Bor; tellur