0403 90 33 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN 0403 90 33 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1901 90 95 - Przetwory spożywcze w postaci proszku, składające się z mieszanki odtłuszczonego mleka i/lub serwatki i tłuszczów/olejów roślinnych, o zawartości tłuszczów/olejów nieprzekraczającej 30 % masy
-
Kod CN: 7407 29 00 - Sztaby, pręty i kształtowniki, ze stopów miedzi, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz))
-
Kod CN: 8423 89 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 5 000 kg
-
Kod CN: 2921 49 00 - Monoaminy aromatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. aniliny, toluidyny, difenyloaminy, 1-naftyloaminy (α-naftyloaminy), 2-naftyloaminy (β-naftyloaminy), i ich pochodnych, i ich soli, i amfetaminy (INN), benzfetaminy (INN), deksamfetaminy (INN), etilamfetaminy (INN), fenkamfaminy (INN), lefetaminy (INN), lewamfetaminy (INN), mefenoreksu (INN) i fenterminy (INN), i ich soli)
-
Kod CN: 7213 99 - Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 14 mm, ze stali automatowej, i posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania)
-
Kod CN: 8429 19 00 - Spycharki czołowe i spycharki skośne, na kołach, samobieżne
-
Kod CN: 2902 41 00 - o-Ksylen
-
Kod CN: 2008 60 60 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, zawierające dodatek cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 2833 25 00 - Siarczany miedzi
-
Kod CN: 8517 69 10 - Wideofony